Ons onderwijs is: waardevol, waardenvol & kindgericht!

Vacatures leerkracht de Terebint Wamel

Basisschool de Terebint in Wamel is een kleine, gezellige, christelijke dorpsschool met ongeveer 62 leerlingen. Op onze school willen we kinderen écht zien en werken we met de Kanjertraining. 

Er wordt gewerkt in kansrijke combinatiegroepen.  In de onderbouw werken we volgens het onderwijskundig concept van Ontwikkelingsgericht Onderwijs (OGO), het thematisch werken krijgt echter ook steeds meer een plek in de midden– en bovenbouw. Onze leerlingen krijgen Engels vanaf groep 1. Je zult je snel thuis voelen in ons betrokken team.

De Terebint in Wamel is op zoek naar 2 leerkrachten met affiniteit in de midden/bovenbouw ter vervanging van een bevallingsverlof/ouderschapsverlof in groep 7/8 (februari 2024, 1,0 /0,4 fte) en een zwangerschapsverlof in groep 5/6 (maart 2024, 0,8 fte). Beide vervangingen zijn eventueel ook te combineren. (wtf 1,0 fte)

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de directeur van de school, 

Anja Rijff, 0487-501909, directie@deterebint.nl


Stichting Trivium biedt op 14 basisscholen onderwijs aan ruim 2.500 leerlingen in verscheidende dorpen en steden in Zuid-Gelderland. Het woord ‘Trivium’ komt uit het Latijn en betekent ‘driesprong’. Dit stond voor de drie basisvakken van toen: grammatica, retorica en dialectiek. Sindsdien is er in het onderwijs veel veranderd! Tegenwoordig staat Trivium voor de drie pijlers waar we ons onderwijs op richten: waardevol, waardenvol & kindgericht!

De Terebint bestaat sinds 1929. Het is toen begonnen als een school voor de protestantse kinderen in Wamel en Dreumel. De naam ‘De Terebint’ is echter een stuk jonger. Deze naam kreeg de school in 1987. In de bijbelverhalen wordt een terebint ook wel een terpentijnboom genoemd. De schaduw van deze boom geeft een beschutte en veilige plek. Een plek waar je je geborgen voelt en waar het fijn is om samen te zijn. Deze omschrijving geldt ook voor onze school, wij willen een school zijn waar kinderen zich veilig voelen en het fijn hebben samen. Dat is waar wij naar streven!