Ons onderwijs is: waardevol, waardenvol & kindgericht!

Vacature leerkracht middenbouw Prinses Beatrixschool Wolfheze

De Prinses Beatrixschool in Wolfheze is met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een leerkracht voor de middenbouw (0,8-1,0 fte).

Ben jij de leerkracht die:

 • Hart heeft voor de kinderen
 • Initiatiefrijk, flexibel, positief kritisch is en vooral zichzelf
 • Graag een steentje bijdraagt aan een leuk en deskundig team
 • Geniet van samenwerken
 • Communicatief sterk is

Onderwijs:

 • De Prinses Beatrixschool is een kleine dorpsschool. Wij willen een plek zijn  waar alle kinderen in Wolfheze elkaar ontmoeten, samen leren en  spelen.
 • Kleine combinatiegroepen
 • Een prachtige moestuin  
 • Unieke ligging in het bos

Wat bieden wij:

 • De functie van leerkracht in de middenbouw in een kleine combinatiegroep.
 • Omvang van de functie samen te bepalen (0.8-1.0). Eventueel in 2 banen te verdelen.
 • Werkdagen zijn in onderling overleg te bepalen

Enthousiast?

Bel Gonneke Visser (directeur) of Carlijn van Hal (intern begeleider) 026-48215535 of mail naar: directie@prinsesbeatrixwolfheze.nl 

Stichting Trivium biedt op 14 basisscholen onderwijs aan ruim 2.500 leerlingen in verscheidende dorpen en steden in Zuid-Gelderland. Het woord ‘Trivium’ komt uit het Latijn en betekent ‘driesprong’. Dit stond voor de drie basisvakken van toen: grammatica, retorica en dialectiek. Sindsdien is er in het onderwijs veel veranderd! Tegenwoordig staat Trivium voor de drie pijlers waar we ons onderwijs op richten: waardevol, waardenvol & kindgericht!

Gelegen aan de bosrand en verscholen tussen de bomen, is onze school wellicht de mooiste van alle Trivium-scholen. Hoewel we een echt “dorpsschooltje” zijn, stralen we allesbehalve ouderwetsheid uit. Moderne leermethodes worden toegepast, en ons team van enthousiaste medewerkers zorgt ervoor dat de school helemaal past bij deze tijd.

Als enige school in het dorp hechten wij veel waarde aan een warm welkom voor iedereen. Respect voor elkaar staat centraal, en we vinden het belangrijk hoe we in de wereld staan en met elkaar omgaan.

Daarnaast hebben we een nauwe samenwerking met kinderopvangorganisatie Little Bee, die voor-, na- en buitenschoolse opvang binnen onze school aanbiedt.

Onze school verwelkomt ongeveer 80 leerlingen, verdeeld over 3 units. Elke unit heeft een toegewijde leerkracht en wordt ondersteund door een onderwijsassistent.

We willen graag onze prachtige omgeving betrekken bij het onderwijs, daarom organiseren we maandelijks een buitenlesdag. Tijdens deze dag worden een groot deel van de vakken in de buitenlucht gegeven.

Unit 1 beschikt zelfs over een boshoek waar kinderen dagelijks, via openslaande deuren, een deel van het bos kunnen ontdekken en zich buiten kunnen ontwikkelen met materiaal dat het bos in dat jaargetijde te bieden heeft.

Voor de school bevindt zich onze moestuin, waarin unit 2 wekelijks werkt. Hier leren leerlingen zaaien, onderhouden, oogsten en andere aspecten van het kweken van groente. Deze ervaring biedt niet alleen praktische kennis over planten en tuinieren, maar ontwikkelt ook levensvaardigheden en een dieper begrip van de natuurlijke wereld.

Ook de leerlingen van unit 3 dragen hun steentje bij door actief deel te nemen aan het opruimen van zwerfafval in en om de school. Dit helpt niet alleen de fysieke omgeving te verbeteren, maar biedt ook waardevolle lessen die hen helpen groeien als verantwoordelijke en bewuste burgers in de samenleving.