Ons onderwijs is: waardevol, waardenvol & kindgericht!

Vacatures leerkracht groep 1-2 Julianaschool Heteren

Voor de Koningin Julianaschool in Heteren zijn wij op zoek naar leerkracht(en) voor groep 1-2.

  • Met ingang van 1-8-24 voor 0,4 fte 
  • m.i.v. 19-8-24 tot en met 20-12-24 wegens vervanging zwangerschapsverlof (0,6 fte). Ook voor de periode na het zwangerschapsverlof zijn er mogelijkheden binnen onze Stichting. 
Beide vacatures kunnen gecombineerd worden.

Wat een mooie kans om in onze groep 1-2 te komen werken! Ons enthousiast team is op zoek naar een collega die:

  • De kinderen ziet en daar graag tijd voor vrij maakt
  • Ernaar uitkijkt om te werken in een onderbouw vol met gezellige collega’s
  • Het fijn vindt om te sparren met meerdere kleutergroepen
  • Energie krijgt van het thematisch werken en daar graag in meedenkt
  • Trots is op het onderwijs op de Julianaschool

Ben of ken jij deze collega? Dan horen we graag van jou! 

We zien graag de mens achter de brief en cv, dus neem gerust telefonisch contact op met Sietze Jansen, telefoonnummer 026-4722576.

Mail: directie@julianaschoolheteren.nl

Stichting Trivium biedt op 14 basisscholen onderwijs aan ruim 2.500 leerlingen in verscheidende dorpen en steden in Zuid-Gelderland. Het woord ‘Trivium’ komt uit het Latijn en betekent ‘driesprong’. Dit stond voor de drie basisvakken van toen: grammatica, retorica en dialectiek. Sindsdien is er in het onderwijs veel veranderd! Tegenwoordig staat Trivium voor de drie pijlers waar we ons onderwijs op richten: waardevol, waardenvol & kindgericht!

MissieWij willen een school zijn waar leerlingen en leerkrachten de ruimte en tijd krijgen om zich te ontwikkelen.

We zijn ervan overtuigd, dat we zo het verschil kunnen maken. Kinderen ontwikkelen zich beter als leerkrachten en ouders goed contact met elkaar hebben en respectvol met elkaar samenwerken. De Julianaschool heeft een open, vriendelijk en gastvrij karakter. Wij vinden relatie, rust, structuur en sociale veiligheid heel belangrijk. Dit stimuleren wij d.m.v. een positieve, waarderende houding. Wij geloven dat dit voorwaarden zijn om te groeien met plezier, om kwaliteit te kunnen leveren en om kindgericht te werken. We zijn een echte Vreedzame school; een respectvolle gemeenschap waarbinnen je jezelf mag zijn en je weerbaar leert opstellen.

VisieGelukkige leerlingen en leerkrachten met geloof in eigen kunnen.

Leerlingen en leerkrachten die zich ontwikkelen vanuit geloof in eigen kunnen, zijn gelukkige leerlingen en leerkrachten. Ze genieten van uitdagingen en fouten maken hoort erbij: je kunt er iets van leren en je kunt jezelf verbeteren. Deze leerlingen en leerkrachten kunnen antwoord geven op drie vragen: Waar sta ik? Wat is mijn doel? Wat wordt mijn eerste stap? Hiervoor zijn zelfstandigheid en doelgerichtheid nodig. De Koningin Julianaschool heeft de ambitie dat iedere leerling en leerkracht leert om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar eigen leerproces vanuit een kritische houding. We willen onze eigen vaardigheden verbeteren, zodat we boeiend onderwijs geven in het heden èn in de toekomst.

Slogan: GROEIEN DOEN WE SAMEN!