Ons onderwijs is: waardevol, waardenvol & kindgericht!

Vacature intern begeleider Het Kompas Kesteren

VACATURE INTERN BEGELEIDER (0,4 FTE)

Met ingang van 1 januari 2024 zoeken we een ervaren IB-er met een sterk analyserend vermogen, een hart voor kwaliteitszorg en een positief-kritische blik. Heb jij ervaring met planmatig handelingsgericht en opbrengstgericht werken? Ben je alert op de juiste mix tussen een veilig, positief leerklimaat en het structureel verhogen van de resultaten en heb je zin in een uitdagende baan waar je echt het verschil kunt maken?

Solliciteer dan op deze functie via info@kompaskesteren.nl. Heb je vragen over de procedure of wil je inhoudelijke informatie over de school dan kun je contact opnemen met Erik-Jan van Ingen (directeur) via 0488 – 481854 of per e-mail: info@kompaskesteren.nl

www.kompaskesteren.nl

Stichting Trivium biedt op 14 basisscholen onderwijs aan ruim 2.500 leerlingen in verscheidende dorpen en steden in Zuid-Gelderland. Het woord ‘Trivium’ komt uit het Latijn en betekent ‘driesprong’. Dit stond voor de drie basisvakken van toen: grammatica, retorica en dialectiek. Sindsdien is er in het onderwijs veel veranderd! Tegenwoordig staat Trivium voor de drie pijlers waar we ons onderwijs op richten: waardevol, waardenvol & kindgericht!

Het Kompas is een protestants-christelijke basisschool. Iedereen die zich thuis voelt bij onze manier van leven en werken is welkom.

Wijzer naar de toekomst 

We vinden het belangrijk onze leerlingen voor te bereiden op de toekomst. Naast de basisvakken leren we de kinderen daarom ook om samen te werken, planmatig en zelfsturend te werken, ict-vaardig en mediawijs te worden. Ze ontwikkelen motivatie om te leren en een actieve, zelfstandige werkhouding. Ook leren kinderen op onze school samen beslissingen te nemen en conflicten op te lossen, zich verantwoordelijk te voelen voor elkaar en voor de gemeenschap, en open te staan voor de verschillen tussen mensen. Daarvoor werken wij met het programma van de Vreedzame School.

We streven ernaar om uit ieder kind te halen wat past bij zijn of haar mogelijkheden. Als Taalsatellietschool kunnen wij ook kinderen met een taalontwikkelingsstoornis goede begeleiding bieden. Dat doen we voor de hele regio. Van deze expertise profiteren al onze kinderen.

We vinden het ook fijn als ouders betrokken zijn, meedenken en meehelpen.