mrt 24, 2016

Lerarenbeurs:
Wil je je als leerkracht verder specialiceren? Dan kan je je per 1 april weer inschrijven voor de Lerarenbeurs. Per jaar wordt een maximaal bedrag van 7700 euro vergoed, voor collegegeld, studiekosten en reiskosten. Daarnaast kan de school ook nog een vergoeding krijgen om de leerkracht een dag te vervangen, om te studeren. Hier zit een maximum aan van 8 uren per week.
Ook als je al eerder gebruik hebt gemaakt van de Lerarenbeurs, mag je je opnieuw een beurs aanvragen voor een masteropleiding. Kijk voor meer informatie op: www.duo.nl/lerarenbeurs

 

VierSlagLeren:

Ook voor VierSlagLeren mag je je opgeven. Dit doe je in feite met tweetallen. Een jonge leerkracht volgt samen met een andere leerkracht een masterstudie. De zittende leerkracht kan een extra dag studieverlof krijgen en de jonge leerkracht neemt dan de klas over. Deze 8 uur komt bovenop de Lerarenbeurs. Zo krijgt een zittende leerkracht meer tijd en ruimte om zich te ontwikkelen en krijgt een jonge leerkracht kans om studie en praktijk te combineren.
Komend schooljaar is er plaats voor 150 duo's. Inschrijven kan vanaf 1 april.

 

website door tieske.com

Bestuurscentrum Trivium

Postbus 16
6670 AA ZETTEN

Beatrixstraat 13
6671 AC Zetten

T: 0488 - 420612
E: