CBS De Meeuwenberg
CBS De Meeuwenberg
CBS De Meeuwenberg
Rijnstraat 2
6665 CL Driel
Postbus: 37
tel: 026 – 474 29 15
www.meeuwenberg.net

Directeur Nelis van Binsbergen
Aantal leerlingen: ca. 170

CBS De Meeuwenberg in Driel.

De Meeuwenberg is een pareltje in het dorp Driel. Komend vanaf de dijk ligt de school meteen aan de rechterkant en valt op door haar moderne uitstraling. Ouders kiezen graag voor De Meeuwenberg om haar open christelijke identiteit, de bovengemiddelde prestaties en de unieke sfeer. Ouders met protestantse, katholieke en openbare achtergrond werken met veel plezier samen binnen de Oudercommissie en de Medezeggenschapsraad.

 

De school hanteert als missie: “Kwaliteit en sfeer”. Er wordt met veel plezier hard gewerkt, door leerkrachten en leerlingen. Er is veel ruimte voor humor. Het team en de directeur zijn voor ouders en kinderen heel toegankelijk.

 

Hoewel alle ouders zich op onze school thuis voelen zijn het met name de middelbaar en hoger opgeleide ouders die voor De Meeuwenberg kiezen. De ouders tonen een hoge betrokkenheid bij de school door actief deel te nemen aan allerhande schoolactiviteiten. Het relatief jonge team maakt veel werk van de leerresultaten. Kinderen voelen zich competent en gewaardeerd om hun inzet.

 

Bij de uitstroom uit groep 8 spreiden de leerlingen zich uit in de regio, Arnhem, Elst, Zetten en Doorwerth. De schoolkeuze varieert van VMBO t/m gymnasium. 

website door tieske.com

Bestuurscentrum Trivium

Postbus 16
6670 AA ZETTEN

Beatrixstraat 13
6671 AC Zetten

T: 0488 - 420612
E: